Bildbeskrivning

Trädgårdsmästeri - Konsultationer - Design - Skötsel

Om Oss

Vår tanke är mycket enkel: Ge trädgårdsägaren kunskap och inspiration på enklast möjligast sätt. Detta har varit ett driv i snart 20 år.

 

De flesta ägare av en trädgård vet ganska bra vad som tilltalar dem. Svårigheten ligger många gånger i växtval för den platsen, eller hur man bäst komponerar planteringar för längst utbyte under säsong. Kanske är det utmanande att sköta om buskar och träd som växer. 

Att äga en trädgård

Vi hoppas att alla trädgårdsägare är stolta över sin gröna tillflykt från arbete och stress, åtminstone så tycker vi att ni ska känna så. Vi har under åren märkt att många trädgårdsägare inte riktigt vet vad som behöver göras eller vad som gör trädgådsägandet avkopplande.

 

Rätt planterade växter såsom perenner, buskar och träd ger den största njutningen med minst arbetsinsats. En stensatt trädgård kan upplevas som enkel att sköta och lätt att greppa. Vi tror tvärtom. En stensatt trädgård kommer att kräva stora arbetsinsatser några år efter anläggande, då det börjar växa ogräs och annat mellan stenarna och i fogar.

 

Ring oss före ni tar bort växter eller gör stora beskärningar.

 

  

  

Våra Tjänster

Image description

Design av grönytor

Vi hjälper er att designa hela trädgården eller delar därav. Vi tror att ni som kund har en bild av vad ni önska få utav er grönyta, men att det kan vara svårt att bestämma växter eller placeringar. Oavsett era kunskaper så kan vi hjälpa er att förverkliga drömmarna.

Bildbeskrivning

PT - Personlig trädgårdsmästare

Är ni i behov av en egen trädgårdsmästare? Vi kan ställa upp på fasta uppdrag för privatpersoner eller företag.

Ni kanske hellre vill ha någon som rycker ut när det uppstått sjukdomar eller idétorka med de nyköpta växternas placeringar. Ring oss för hjälp!

Image description

Underhåll

Vi hjälper er med allt från trädbeskärningar, häckklippningar till gräsklippning och ogräsrensning. Har ni en uppvuxen trädgård som börjar tappa formen så kanske ni kan få bra tips eller hjälp. Tänk på att en gammal växt kan ha ett oerhört högt värde. Ring oss innan ni dränerar huset eller bygger till.