KEW greenhouse växthus orangeri

KEW Greenhouse, färdiga växthusmodeller

KEW Greenhouse Collection är Alitex färdigdesignade glashus och finns i åtta olika fristående modeller och storlekar. Samtliga modeller kan göras helt personliga. Det kan vara en extra dörr, dubbeldörr, högre vägg för exempelvis eldstad, röranslutning i tak för skorsten.För att göra ditt uterum helt unikt så kan du även välja till andra tillbehör. Alla modeller är uppkallade efter personer som har haft stor betydelse för drift och anläggande av KEW Botanic garden utanför London. 

Vi är stolt samarbetspartner till Mygreenhouse ApS i Danmark som är generalagent för Alitex i Skandinavien. Via dem kan vi även hjälpa till med vackra möbler, krukor, växtstöd mm.

Gå vidare till modellerna via knappen Första modellen eller välj modell genom att klicka på namnen längre ner på denna sida.

Vi på Westgarden är certifierade montörer för Alitex, vilket ger oss möjligheten att följa er från köp till färdigmonterat växthus.

Alitex växthus tillverkas i Storbritannien sedan 1952.
Tecknad illustration av Alitex växthus KEW Masson.

Illustration av modellen KEW Masson.

KEW Capel

2,6 x 3,1m   Detta är den minsta modellen för dig som har mindre plats, eller bara vill ha ett centrerat smycke i odlingen.

KEW Aiton   

2,6 x 4,1m   Något längre än minsta modellen. Ger mer plats för odling eller sittplats för avkoppling.

KEW Burton 

2,6 x 5,1m   Här är det fortfarande samma bredd som de föregående storlekarna men ytterligare längd. Möjligheterna till mer flexibel inredning.

KEW Chambers 

2,6 x 4,1m   Nu har entrén flyttats till långsidan. Detta ger ett elegant utseende och växthuset kan lättare placeras som blickfång.

KEW Fortrey

2,9 x 5,1m   Nu har husen fått en riktig veranda som ger bättre plats inne i växthuset. Ca 17 kvm ger gott om plats för er.

KEW Augusta

2,9 x 6,1m   Med ytterligare en meter i längd ökar chanserna till smart inredning som både ger dig och dina växter chans att utvecklas.

KEW Crane

3,5 x 6,1m   Bredaste standardmodellen och den populäraste i Sverige. Goda utrymmen för middag och grönska. Njut i en korgstol med ett glas vin och en bra bok.

KEW Masson

2,9 x 7m   Ett korsformat växthus med fullbred veranda åt två håll. Två dörrar som kan placeras valfritt beroende på trädgårdens utformning.

© Copyright Westgarden