MÅTTBESTÄLL UNIKT VÄXTHUS

Måttbeställ ditt unika växthus genom oss

Alitex

Alitex styrka är deras otroligt erfarna och skickliga designers och ingenjörer. De är helt dedikerade till att skapa vackra och avancerade produkter, i form av växthus och orangerier. Helt i återvunnen lackerad aluminium, med utseende som av vackert snickeri och alltid på en tegelgrund. Under 70 år har de utfört dem med sådan skicklighet att de anlitas i åtskilliga restaureringsprojekt, eller när medvetna kunder önskar något utöver det vanliga.

Det absolut finaste system som Alitex tillverkar är framtaget på begäran av Lord Rothschild och är uppkallat efter ingenjören Thomas Messenger. Messenger grundade i slutet av 1850- talet Messenger & Co som bla tillverkade de vackraste glaspalats och vinterträdgårdar.

Messenger-systemet är designat för att helt efterlikna ett växthus i trä, med vackert hyvlad spröjs, och har ett ännu mer fulländat utseende än övriga växthus i Traditional-serien. Men precis som alla de andra växthusen hos Alitex är serien utförd i återvunnen aluminium.

Genom åren har Alitex levererat så många otroligt vackra växthus till trädgårdar och parker runt om i Världen. Utifrån sina unika samarbeten och dedikerade personal på alla poster i processen kan Alitex som enda leverantör byta ut ett förfallet växthus i trä. Alla delar byts då ut mot ett nytillverkat i 100% återvunnen aluminium som ser likadant ut som förlagan. Alitex har egentligen ingen standard på sina byggnader. Det är du som kund som sätter din standard. De har naturligtvis guidande råd som är värdefulla för dig.Vi hoppas att dessa bilder och beskrivningar ska ge dig en första inblick i vad vi kan erbjuda dig. Önskar du mer inspiration eller kanske ett personligt möte hos dig så kan du beställa en broschyr här på sidan eller kontakta Mattias West via telefon eller mejl.


Alitex växthus tillverkas i Storbritannien sedan 1952.
Privat trädgård med flera olika växthus
© Copyright Westgarden