MÅTTBESTÄLL UNIKT VÄXTHUS OCH ORANGERI

Måttbeställ ditt eget unika engelska växthus

Alitex styrka är deras otroligt erfarna och skickliga designers och ingenjörer. De är helt dedikerade till att skapa vackra och avancerade produkter, i form av växthus, orangerier och isolerade vinterträdgårdar. Helt i återvunnen lackerad aluminium, med utseende som av vackert snickeri och alltid på en tegelgrund. Under snart 70 år har de utfört dem med sådan skicklighet att de anlitas i åtskilliga restaureringsprojekt, eller när medvetna kunder önskar något utöver det vanliga.

Det absolut finaste system som Alitex tillverkar är framtaget på begäran av Lord Rothschild och är uppkallat efter ingenjören Thomas Messenger. Messenger grundade i slutet av 1850- talet Messenger & Co som bla tillverkade de vackraste glaspalats och vinterträdgårdar.

Messenger-systemet är designat för att helt efterlikna ett växthus i trä, med vackert hyvlad spröjs, och har ett ännu mer fulländat utseende än övriga växthus i Traditional-serien. Men precis som alla de andra växthusen hos Alitex är serien utförd i återvunnen aluminium.

Är du på jakt efter en helt unik form, stort som smått? Behöver du ett växthus, orangeri eller uterum i din trädgård eller kanske mot en yttervägg? Då ska du ringa eller maila Mattias för vidare samtal. Inget projekt är för stort, för litet eller för unikt för att inte kunna finna en lösning hos oss.

Alitex växthus tillverkas i Storbritannien sedan 1952.
Vacker interiörbild av ett större växthus med kristallkrona och fullt av blommande krukväxter.

Bilden visar ett växthus i Messenger-systemet.

© Copyright Westgarden