Om oss

Vi har en förkärlek för engelska trädgårdar

Våren 2004 började vi med försäljning av sommarblommor, för att 2005 bygga på med försäljning av trädgårdsväxter samt anläggning och skötsel av privata trädgårdar. Under flera år växte företaget och anlade många trädgårdar på Skaftö.

Efter några års uppehåll startade företaget åter upp våren 2015 med uppdrag som trädgårdsmästare i privata trädgårdar. Det innefattar även stenläggning, murning och byggnation av mindre träarbeten som ex altaner, staket mm. 

I dag gör vi allt från trädfällning och gräsklippning, anläggning och skötsel av hela trädgårdar till underhåll på fastigheter. Vi har också gårdsförsäljning av växter under vår och sommar och är kunniga på växtval.

Vi strävar efter att leverera beställt arbete med hög kvalité och snarast möjligt. 

Mattias West som grundade företaget är utbildad inom trädgård och ser varje dag som ett lärande mot trädgårdsmästare. Sedan barnsben har trädgård varit ett stort intresse och i vuxen ålder kom det engelska trädgårdsidealet in som en stark ledstjärna. Namnet Westgarden bygger både på Mattias efternamn och det faktum att företaget ligger på Västkusten, eller Westkusten som det stavades förr.

Westgarden är återförsäljare av viktorianska växthus och uterum från engelska Alitex

Drömmen om den engelska trädgården har alltid varit en stark drivkraft och vårt mångåriga samarbete med engelska leverantörer är något vi är mycket stolta över. Denna kärlek till engelska trädgårdar har också lett till att vi nu är exklusiv återförsäljare i Sverige för det engelska företaget Alitex viktorianska växthus och uterum.

© Copyright Westgarden