trädgårdsSkötsel

Njut av en vacker välskött trädgård

Vill du ha hjälp att rensa ogräs och klippa häckar? Eller önskar du kontinuerlig skötsel av din trädgård under hela eller delar av säsongen? Våra trädgårdsmästare står till ditt förfogande.

Vi hjälper till vid enskilda tillfällen eller under hela eller delar av säsongen, enligt vad vi avtalar oss sinsemellan. Oavsett vilken modell du väljer, kan du tryggt slappna av och njuta av din trädgård med vetskapen om att vi hjälper dig. Vi har utbildade trädgårdsmästare som tryggt hjälper dig med trädgården.

Tack vare att vi även säljer växter i vår gårdsbutik kan vi snabbt plantera upp krukor eller rabatter vid behov.

RUT-avdrag

Många trädgårdstjänster berättigar till RUT-avdrag med 50% av arbetskostnaden upp till 75 000 kr, bland annat:

gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, trädfällning, stubbfräsning samt beskärning av fruktträd, prydnadsträd och buskar.

Välkommen med dina frågor!

En stor del av trädgårdens arbete består utav beskärning av perenner, rosor, buskar, träd och häckar mm. Tänk här på vid vilken tid på året som detta görs. Oftast så klarar växterna utav denna beskärning men vi kan naturligtvis välja den tid som är bäst för respektive växt. Ring eller mejla oss om du känner dig osäker så ger vi dig guidning eller hjälp med beskärning vid rätt tid.

© Copyright Westgarden