tidlös elegans

Växthus eller orangerier från välrenomerade tillverkare

De vackraste engelska växthusen

Alitex har nästan 70 års erfarenhet i att tillverka, enligt oss, de vackraste engelska växthusen på marknaden. Helt i återvunnen lackerad aluminium, med utseende som av vackert snickeri och alltid på en tegelgrund. Förlagan är de vackra glaspalatsen som var högsta mode under 1800- talet. Till det har man adderat dagens krav på underhåll, säkerhet och ett utseende som möter dåtid och nutid. De är designade i nära samarbete med ledande personer inom historia, trädgård och ingenjörskonst för att ge en totalupplevelse som få klarar att leverera idag.

Vi kan erbjuda dig ett helt unikt glashus som inte alla har. Ett äkta engelskt växthus som är allt igenom äkta och trogen den engelska traditionen. Många botaniska trädgårdar, rehabiliteringsträdgårdar, parker, golfklubbar och strikt privata trädgårdar har växthus från Alitex.

Ljusa eleganta bostadsytor

Hampton Conservatories från Nordirland är en av Världens mest välrenomerade tillverkare av eleganta, tidlösa och vackert detaljerade orangerier, lanterniner och glasade vinterträdgårdar. I mer än 35 år har de designat och producerat i egen regi dessa tillbyggnader. Genom ett fläckfritt renomé har de fått i uppdrag att förverkliga oräknerliga antal hos både privata kunder som hos publiga restauranger, klubbar och hotell. Väljer du att titta vidare på dessa byggnader så kommer dessa som helt färdigställda tillbyggnader som är färdigmålade och avtvättade, färdiga att tas i bruk.

Samtliga Hamptons byggnader är helt individuellt designade. Det finns färdiga designförslag på dörrar och fönster mm men allt görs utifrån dina behov och ditt hus design.